"Закляті друзі", харківський міський голова Геннадій Кернес і бізнесмен Олександр Ярославський, зустріли Новий рік в обіймах. Відповідне фото мер Харкова опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Ми зустрілися в 2020! Я і Олександр!», — зазначив Кернес, розмістивши знімок з бізнесменом, на якому вони обидва мило посміхаються і обіймаються.

Геннадій Кернес, Instagram

Конфлікт між Кернесом і Ярославським тривав майже десяток років, з 2011 року. Вони неодноразово несхвально відгукувалися один про одного публічно, ображаючи опонента. Ярославський заявляв, що Кернес – це «незрозуміла істота, якій варто надерти вуха». У свою чергу Кернес звинуватив бізнесмена в тому, що він прикривається вболівальниками ФК «Металіст», і заявив, що Ярославський йому байдужий, навіть якщо б був у «трусах в горошок».

Проте нещодавно, під час святкування свого ювілею, Ярославський відгукнувся про Кернеса як про відмінного керівника, зазначивши, що ні один мер не зробив для Харкова стільки, як він. А 20 грудня 2019 року Кернес заявив, що він і Ярославський «знайшли в собі сили, щоб помиритися».

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництвопро.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.