Жителі Харкова втомилися від систематично неякісного ремонту доріг комунальниками у місті і вирішили показати меру Геннадію Кернесу, "як потрібно встановлювати люки".

Відповідну петицію з "відеоуроками" містяни розмістили на офіційному сайті міської ради.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес
liga.net

"Радують нові дороги, однак не радують люки, провалені на 1-3 см відносно асфальту. Люк стає ямою або бугром", - зазначив автор документу Мирослав Досяк.

Чоловік доповнив петицію двома відеороликами, у яких викладено докладні рекомендації про те, як укладають люки на дорогах Німеччини і як це роблять в Харкові.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На сьогодні документ підписали близько 20 осіб. Якщо за три місяці петицію підтримають 5 000 городян, мерія Харкова буде зобов'язана на неї відреагувати.

Ремонт дороги у Харкові, фото: город Х

Нагадаємо, у Харкові прогримів скандал, пов'язаний із коштовною підготовкою місцевої влади на чолі з мером Геннадієм Кернесом до новорічних свят - так стало відомо, що за будиночок Діда Мороза, який встановлювати в центрі міста, з бюджету заплатять шість мільйонів гривень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", депутат з "Слуги народу" Холодів судитися з "Радіо Свобода" за наклеп

Також Знай.uа писав про те, що СБУ взялася за Федину після погроз Зеленському.