Відомий на всю країну харківський ринок «Барабашово» таки буде частково демонтовано. Про це заявив міський голова Харкова Генадій Кернес під час міськради, передає видання Depo.Харків.

За словами Кернеса, шляху назад немає, міська влада не має наміру відмовлятися від задумом прокласти дорогу, що з’єднає вулицю Академіка Павлова з вулицею Мойсеївською. Наразі на місці запланованої траси – палатки та ятки ринку «Барабашово».

"Карфаген має бути зруйнований! Мирової угоди не буде. Буде все за законом. Місця і землю передадуть міському підприємству", - зазначив голова Харкова.

Наразі перед мерією триває акція протесту проти знесіння скандально відомого ринку.

Нагадаємо, у Харкові прогримів скандал, пов'язаність язаний із коштовною підготовкою місцевої влади на чолі з мером Геннадієм Кернесом до новорічних свят - так стало відомо, що за будиночок Діда Мороза, який встановлювати в центрі міста, з бюджету заплатять шість мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", депутат з "Слуги народу" Холодів судитися з "Радіо Свобода" за наклеп

Також Знай.uа писав про те, що СБУ взялася за Федькову після погроз Зеленському.