Мешканці Харкова запропонували міській раді перейменувати ще одну станцію метро, повідомляє портал “NewsRoom”.

Як повідомляється, автори петиції, яка з’явилась на сайті Харківської міської ради, пропонують змінити назву станції метро “Індустріальна” на “Електротяжмаш” - за назвою заводу, що розташований поруч.

Харків, станція метро "Московський проспект"
Харків, станція метро "Московський проспект"

Цей завод допомагав будувати харківське метро, а також експортує свою продукцію до 40 країн світу. На думку автора петиції, колектив підприємства заслужив на те, щоб його іменем назвати станцію метро.

Для того, щоб петиція потрапила на розгляд до міської ради, вона має набрати п’ять тисяч підписів за три місяці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що днями Харківська міська рада ухвалила рішення про перейменування станції метро “Московський проспект” на “Турбоатом”.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з вимогою обладнати вся станції міського метрополітену туалетами.

Також "Знай.uа" інформував, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.