Харківська міська рада прийняла рішення про перейменування станції метро “Московський проспект”, повідомляє портал “Харків Times”.

Відтепер ця станція називатиметься “Турбоатом” - за назвою промислового підприємства, розташованого поруч. За рішення про перейменування проголосували 68 депутатів, утримався — один, Ігор Черняк.

Мер Харкова Геннадій Кернес назвав Черняка “змієм”, але депутат пояснив, що в нього просто не спрацювала кнопка голосування, а сам він підтримує це рішення, про що повідомив з місця.

Нагадуємо, що рішення про перейменування станції метро “Московський проспект” на “Турбоатом” вчора було погоджене Міською комісією з питань топонімики та охорони культурного середовища.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з вимогою обладнати вся станції міського метрополітену туалетами.

Також "Знай.uа" інформував, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.