Вже завтра, 16 жовтня, харківська станція метро “Московський проспект” може отримати нову назву, повідомляє портал “Vgorode.ua”.

Як повідомляється, новою назвою цієї станції стане “Турбоатом” на честь розташованого поруч однойменного підприємства, яке давно вже стало однією з промислових візитівок Харкова. Саме колектив АТ “Турбоатом” звернувся до мера Харкова Геннадія Кернеса із пропозицією про перейменування станції, яка розташована на магістралі, на якій знаходяться ще шість станцій підземки.

Харків, станція метро "Московський проспект"
Харків, станція метро "Московський проспект"

Перейменування станції метро “Московський проспект” на “Турбоатом” вже погодила Міська комісія з питань топоніміки та охорони історико-культурного середовища. Останнє слово — за міською радою Харкова.

Нагадуємо, що розгляд питання про перейменування станції “Московський проспект” мер Харкова Геннадій Кернес анонсував ще в середині минулого тижня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з вимогою обладнати вся станції міського метрополітену туалетами.

Також "Знай.uа" інформував, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.