Харківський міський голова Геннадій Кернес анонсував перейменування станції метрополітену “Московський проспект”, повідомляє портал “NewsRoom”.

Як повідомляється, новою назвою цієї станції метро стане “Турбоатом”. Розглянуте питання перейменування буде на сесії Харківської міської ради 16 жовтня. Сам Кернес підтримує ідею перейменувати станцію і дати їй саме таку назву, оскільки завод Турбоатом є одним з флагманів машинобудування міста, відомим далеко за його межами.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Нагадуємо, що завтра через футбольний матч між збірними України та Литви тимчасово не працюватимуть дві станції харківського метро.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з вимогою обладнати вся станції міського метрополітену туалетами.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Також "Знай.uа" інформував, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.