Введення у Харкові системи E-Tiket спричинило великі незручності для пасажирів метро, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, у вестибюлях станції “Історичний музей” та “Проспект Гагаріна” вже декілька днів у годину пік утворюються великі скупчення людей. Все це — через введення у місті системи єдиного квитка E-Ticket, валідаторами якої обладнали турнікети в метро. При цьому під звичайні картки для оплати проїзду в метро валідатори залишились лише на двох турнікетах. В результаті людям доводиться витрачати по десять хвилин для того, щоб пройти в метро.

На Историческом музее установили терминалы для е-тикет, а для старых карточек оставили всего 3 прохода, что вызвало дичайшие очереди возле турникетов 🚇

Geplaatst door ХС • Харьков op Dinsdag 15 oktober 2019

У керівництві КП “Харківський метрополітен” повідомили, що на зазначених станціях працюють дев’ять турнікетів: п’ять — для E-Ticket, три — для безконтактних карток та один — для пільговиків. Також зазначили, що з часом планується, перевести оплату проїзду в метро повністю на E-Tіcket.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадуємо, що вчора міська рада Харкова ухвалила рішення про перейменування станції метро “Московський проспект” на “Турбоатом”.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з вимогою обладнати вся станції міського метрополітену туалетами.

Також "Знай.uа" інформував, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.