Сьогодні у Харкові відбудеться матч відбору на чемпіонат Європи 2020 року між збірними України та Литви, повідомляє “ZIK”.

Для того, щоб вийти на чемпіонат Європи напряму, не через стикові матчі, українцям за три матчі, що залишились, потрібно набирати мінімум 4 очки. Тобто — гра з литвою буде однією з найважливіших для української збірної, оскільки вже в понеділок вони гратимуть із фаворитом нашої групи, збірною Португалії.

Збірна України з футболу піднялася у рейтингу ФІФА
Збірна України з футболу піднялася у рейтингу ФІФА

Напередодні матчу вболівальники обурювались схемою продажу квитків на матчі збірної України — для того, щоб купити квиток на матч у Києві проти португальців, потрібно було придбати також і на гру з Литвою. Але й це не гарантує аншлагу на харківському матчі.

Нагадуємо, що у зв’язку з проведенням матчу Україна-Литва харківське метро сьогодні працюватиме до першої години ночі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з вимогою обладнати вся станції міського метрополітену туалетами.

Також "Знай.uа" інформував, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.