Сьогодні, 11 жовтня, потяги харківського метрополітені курсуватимуть довше, ніж звичайно, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, ця зміна в графіку пов’язана з проведенням в Харкові футбольного матчу між збірними України та Литви. У зв’язку з цим сьогодні потяги харківської підземки курсуватимуть до 01:00 ночі.

Нагадуємо, що через проведення футбольного матчу в Харкові тимчасово не працюватимуть станції метро “Спортивна” та “Метробудівників”.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з вимогою обладнати вся станції міського метрополітену туалетами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також "Знай.uа" інформував, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.