Сьогодні у всьому світі відзначають міжнародний день людей похилого віку, який не оминув і Харківську область, повідомляє портал “Слобожанський край”.

Найстарша мешканка Харківщини Віра Ситник мешкає у селі Вільшанка Дворічанського району, де й народилась. Секретом довголіття жінки, якій в січні виповнилось 102 роки, є турбота з боку рідних та правильне харчування — без солоного, гострого та жирного.

Гройсман та пенсіонерки
Гройсман та пенсіонерки

А секретом довголіття 94-річної мешканки села Петропавлівка Вовчанскього району Олени Баландіної її донька вважає чисте повітря — жінка майже все життя прожила у Гомельському районі Білорусі, на Поліссі, і перебралась на Харківщину лише у 1992 році, де займалась господарством.

А бджільництво є секретом довголіття 90-річного Івана Гриньова з Петропавлівки. Цією справою чоловік займається вже 30 років і каже, що навіть укуси бджіл є корисними.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, що нинішній опалювальний сезон у Харкові може перетворитись на комунальну катастрофу через нестачу кадрів у комунальних підприємствах та незадовільний стан тепломереж та обладнання.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні під загрозою зриву опалювальний сезон. Таку заяву зробили в "Нафтогаз" і Регіональної газової компанії.

Також портал Знай.uа писав, що житель райцентру Балаклія Харківської області написав петицію Володимиру Зеленському з проханням розібратися з тарифами на комунальні послуги.