Через катастрофічну ситуацію на комунальному підприємстві “Харківські тепломережі” місто може залишитись без опалення та гарячої води, повідомляє портал “Politeka”.

За словами працівників підприємства, їм з червня не нараховували зарплати, хоча мешканці сплачують за комунальні послуги регулярно і квитанції розсилаються вчасно. Також у “Харківських тепломережах” існує гостра нестача електриків та слюсарів з ремонту контрольно-вимірювальних приладів. При цьому претендентам на ці посади відмовляють.

Приплыли плять. Доверяй мокрым делам на Победе. Снимала на святые источники.

Geplaatst door СолнцеЛикий Харьков op Zaterdag 28 september 2019

Також на підприємстві відзначають, що на деяких дільницях звільнилась вже половина співробітників та в жодному з районів Харкова штат не укомплектований.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До початку опалювального сезону в Харкові залишається три тижні.

Нагадуємо, що в столиці опалювальний сезон може початись раніше, ніж планувалось.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні під загрозою зриву опалювальний сезон. Таку заяву зробили в "Нафтогаз" і Регіональної газової компанії.

Також портал Знай.uа писав, що житель райцентру Балаклія Харківської області написав петицію Володимиру Зеленському з проханням розібратися з тарифами на комунальні послуги.