На Харківській вулиці Сумській некерований легковик вилетів на тротуар та збив пішоходів, повідомляє медіа-група “Объектив” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, жінка-водій втратила контроль над своєю автівкою, яка вилетіла на тротуар та збила пішоходів. B наслідок цієї аварії четверо пішоходів були доправлені до Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

За попередніми даними жінка-водій була твереза. Bідкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України

Нагадуємо, що харківський суд відмовився поновити слідство проти експертів у справі про інше ДТП на Сумській — справі Зайцевої.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на те, що її клієнтка винна тільки в перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Геннадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.uа” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулася до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.