У Харкові суд відмовився відновити кримінальну справу стосовно експертів по справі ДТП на Сумській.

Про це повідомляє інформаційний портал "Об'єктив"

Київський районний суд Харкова після того, як розглянув скаргу Сергія Перепелиці, адвоката засудженого Геннадія Дронова, на закриття кримінальної справи стосовно експертів у справі відмовив відновити кримінальну справу стосовно експертів у справі резонансного ДТП на Сумській.

Варто відзначити, що експерти з Харкова , які залучалися ддо справи Зайцевої-Дронова не змогли встановити швидкість, з якою рухався автомобіль винуватиці смертельного ДТП Зайцевої.

Нагадуємо, що обвинувачені у справі про ДТП на Сумської Олена Зайцева і Геннадій Дронов в колоніях будуть працювати і отримувати зарплату.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на те, що її клієнтка винна тільки в перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Геннадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.uа” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулася до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.