На перехресті харківських вулиць Чкалова, Академіка Проскури та Білгородського шосе сталась велика аварія, що спричинила затори в цьому районі, повідомляє портал “Dеpo.ua”.

Як повідомляється, водій вантажівки, що належить комунальному підприємству з вивозу сміття, на перехресті в’їхав у легковик, який призупинився перед перехрестям для пропуску інших автівок.

Хоча обидві машини в аварії не зазнали серйозних пошкоджень, вони майже повністю заблокували рух перехрестям, через що в усі боки від нього утворився великий затор.

Нагадуємо, що у Харкові суд відмовився поновити кримінальну справу проти експертів у справі Зайцевої.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на те, що її клієнтка винна тільки в перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Геннадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.uа” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулася до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.