Міська рада Харкова не буде подавати в суд щодо заборони проведення ЛГБГ-маршу “Харків Прайд”, повідомляють у соціальних мережах.

Як повідомляється, організаторки акції були в Харківській міській раді, де перший заступник міського голови Харкова Ігор Терехов повідомив їм про те, що міське керівництво не вимагатиме через суд заборони проведення “Харків Прайду”.

СУДУ НЕ БУДЕ, БУДЕ ПРАЙД Організаторки KharkivPride повідомляють (і ту ж новину з посиланням на телефонну розмову з...

Geplaatst door Ivanna Skyba-Yakubova op Maandag 9 september 2019

Нагадуємо, що на минулому тижні своє “добро” на проведення “Харків Прайду” дало місцеве управління Національної поліції.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", харківський міський голова Геннадій Кернес планує звернутися в суд щодо обмежень планів організаторів маршу "Харьков Прайд".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Також "Знай.uа" інформував про те, що марш рівності “Харьков Прайд” запланований на 9-15 вересня цього року і пройде він під гаслом “Харків для всіх, безпека для всіх”.