Перший в Харкові “марш рівності” пройде у вересні цього року, повідомляє телеграм-канал “Klymenko-Time”.

Як повідомляється, харківський “марш рівності” заплановано на 9-15 вересня. Він пройде під гаслом “Харківв для всіх. Безпека для всіх”.

фото Getty Images
Гей-прайд у Києві

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Однак організатори заходу побоюються провокацій з боку радикально налаштованих організацій, зокрема “Фрайкору”, харківського аналогу столичного “С14”.

Нагадуємо, що харківський “марш рівності” вже став темою для гарячих обговорень у соціальних мережах, де дописувачі висловлюють різні думки з цього приводу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Введенки Саратського району дворова собака захворіла на сказ.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля кільця Дж.Вашингтона-Зелена 2 собаки напали на жінку з 9-ти місячним малюком на руках.