Гей-парад “Харків-прайд”, який запланований на 22 вересня, тсав темою гарячих обговорень у соцмережах, повідомляє видання “Politeka”.

Деяки дописувачі вважають це свого роду пропагандою та не розуміють для чого робити це на очах в дітей. Інші вважають марш показухою та ганьбою. Комусь просто байдуже. А декотрі погрожують привести скінхедів.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Самі ж організатори маршу називають його мирним шестям в захист прав людей, незалежно від їхньої гендерної ідентичності та орієнтації. А його метою називають створення інклюзивного тазатишного Харкова, безпечного міста, дружнього до всіх людей.

Нагадуємо, що на минулому тижні через хворого на сказ кота оголосили карантин у частині Основ’янського району Харкова

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у селі Введенки Саратського району дворова собака захворіла на сказ.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля кільця Дж.Вашингтона-Зелена 2 собаки напали на жінку з 9-ти місячним малюком на руках.