Прокуратура Дніпропетровської області виявила цілу низку порушень трудового законодавства у Покровському виправному центрі, де відбуває покарання винуватиця резонансного ДТП у Харкові Олена Зайцева, повідомляє портал “Гордон”.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Як повідомляється, в закладі систематично працевлаштовували ув’язнених без паспортів, не укладали з ними трудовий договір, не відраховували єдиний соціальний внесок, перевищували встановлені законом розміри відрахувань з заробітної платні та не повідомляли про прийняття ув‘язнених на роботу Державну фіскальну службу.

Наразі відкрите провадження за частиною 1 статті 172 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що інший обвинувачений по справі Зайцевої Геннадій Дронов з вироком суду не згоден та має намір подати касаційну скаргу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.