Олену Зайцеву, засуджену до 10 років в'язниці за смертельну ДТП у Харкові, відправили в Покровський виправний центр №79 на Дніпропетровщині. Про це повідомляє прес-служба Державної кримінально-виконавчої служби КП України.

В її кімнаті – ще три сусідки. «Камера» нещодавно відремонтована, в ній досить комфортні умови. На фото, що потрапили в соцмережі, видно, що відбувати термін Зайцева буде майже в «санаторії».

Як виглядає «камера», в якій відбуватиме термін Зайцева

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У кримінально-виконавчій службі пояснили, що в Україні не існує окремої колонії для жінок, засуджених за злочини, які були скоєні з необережності.

Нагадуємо, що інший засуджений у цій справі Геннадій Дронов готує касаційне оскарження до верховного суду.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на те, що її клієнтка винна тільки в перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Геннадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулася до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.