Адовокат потерпілих у справі Зайцевої Лариса Матвеєва повідомила, що Зайцева не може відбувати покарання у Покровському виправному центрі, повідомвляє портал “Politeka”.

На своїй сторінці у Faсеbook Матвєєва пояснила, що до виправних центрів відправляються засуджені до обмеження волі, а вирок Зайцевій — позбавлення волі, тож, згідно відповідного наказу Міністерства Юстиції, вона має відбувати покарання у колонії.

Також адвокат повідомила про те, що направила запит для з’ясування, де Зайцева відбуатиме покарання. Якщо інформація щодо виправного центру у Покровську підтвердиться, то вона буде з’ясовувати, хто та чому обрав для Зайцевої цей заклад.

Нагадуємо, що інший засуджений по цій справі Геннадій Дронов готує касаційне оскарження до верховного суду.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.