Винуватицю резонансного ДТП на харківській вулиці Сумській Олену Зайцеву перевели із слідчого ізолятора до місця відбування покарання, повідомляє портал “Страна.ua”.

Як повідомляється, Зайцева була переведена до колоні ще в понеділок, 2 вересня. Покарання відбуватиме вона в Полтавській області. Щодо того, чи збирається Зайцева оскаржувати рішення апеляційного суду — не повідомляється.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що інший звинувачений у справі про ДТП на Сумській Геннадій Дронов має намір подати касаційну скаргу на рішення Апеляційного суду Харкова до Bерховного суду України.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", апеляційний суд Харківської області завершив розгляд апеляційних скарг Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Також портал "Знай.uа" писав, що у скандальній справі Олени Зайцевої, яка збила на смерть людей на пішохідному переході, з'явилися нові обставини.