Геннадій Дронов, який був засуджений до 10 років ув'язнення у справі про смертельну ДТП на Сумській у Харкові, етапований до колонії на Полтавщині.

Про це повідомляє портал "Укринформ"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Геннадій Дронов дійсно етапований до Крюковської виправної колонії №29 на Полтавщині", - повідомив адвокат Дронова Сергій Перпелица.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За його словами, Дронов етапований 28 серпня і тримається спокійно, сподівається на краще.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Незабаром ми представимо касаційну скаргу у Верховний суд України", — додав Перепелиця.

За його словами, вирок Київського райсуду Харкова і рішення Харківського апеляційного суду потрібно переглянути.

З приводу етапування до колонії засудженої до 10 років ув'язнення у справі про ДТП на Сумської Олени Зайцевої, в Північно-Східному міжрегіональному управлінні з питань виконання покарань повідомили, що це питання "на погодженні".

Нагадаємо, що адвокат одного з обвинувачених у справі про резонансну ДТП Геннадія Дронова Сергій Перепелиця повідомив, що незадоволений рішенням апеляційного суду.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", апеляційний суд Харківської області завершив розгляд апеляційних скарг Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Також портал "Знай.uа" писав, що у скандальній справі Олени Зайцевої, яка збила на смерть людей на пішохідному переході, з'явилися нові обставини.