У селі Височинівка Зміївського району Харківської області нетверезий чоловік приніс в місцеву амбулаторію японський меч — катану, повідомляє портал “MyKharkov.info” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

Як повідомляється, 59-річний чоловік прийшов до медичного закладу поміряти тиск та приніс із собою катану. Коли лікар зробила любителю холодної зброї зауваження, останній почав нецензурно лаятись та вихопив катану з піхов.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, який, як з’ясувалось, раніше вже був судимий. Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що тиждень тому в харківському метро п’яний пасажир влаштував дебош та поранив ножем поліцейського.

Як повідомляв портал Знай.ua, 16 серпня в Немишлянському районі Харкова сталася моторошна НП.

Також Знай.ua писав про те, що у Харківській області двоє хлопчиків потрапили до лікарні через отруєння грибами