Вчора у Чугуївському районі Харківської області зникли без вісті двоє хлопчиків 10 та 12 років, які пішли погуляти та не ввечері повернулись додому, повідомляє портал “Politeka”.

За декілька годин обох дітей знайшли в обласній дитячій лікарні, куди вони потрапили через отруєння грибами. Гуляючи селищем, діти у лісі знайшли гриби, які вирішили підсмажити на вогнищі та з’їсти. Згодом обом стало зле та вони були доправлені до лікарні. Наразі лікарі оцінюють стан юних грибників, як задовільний.

Сезон грибів
Сезон грибів

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Правоохоронці в даний момент вирішують питання про притягнення батьків дітей до адміністративної відповідальності.

Нагадуємо, що в Одесі море та пляжі заполонили зелені водорості, через які стало неможливо купатись та відпочивати біля моря.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що людство вимре через 30 років: вчені стривожили світ моторошним прогнозом

Також портал "Знай.ua" інформував, що в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті, перші подробиці