В Харківському метро на станції “Імені Олександра Масельського” нетверезий чоловік почав чіплятись до працівників, повідомляє портал “Гордон”.

Як повідомляється, працівниця, до якої чіплявся неадекват, викликала поліцейського. Коли правоохоронець почав опитувати свідків, зловмисник вихопив ніж та вдарив його в груди. Однак, поранення не завадило копу затримати агресора.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 48 Кримінального кодексу України. Зловмисник наразі знаходиться у слідчому ізоляторі.

Нагадуємо, що вчора завдяки оперативним діям працівників Харківського метрополітену вдалось врятувати чоловіка, якому стало зле на платформі станції.

Як повідомляв портал Знай.ua, 16 серпня в Немишлянському районі Харкова сталася моторошна НП.

Також Знай.ua писав про те, що у Харківській області двоє хлопчиків потрапили до лікарні через отруєння грибами