16 серпня в Немишлянському районі Харкова сталася моторошна НП.

Про це повідомляє портал "Місто Х"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, вдень у дворі будинку №5 по вулиці Мельникова місцевий мешканець гуляв з 6-річною донькою. У цей час там же пара вигулювала велику собаку, у якої не було намордника. 48-річний чоловік зробив зауваження з приводу відсутності намордника у собаки. На це собачники без зайвих слів нацькували собаку на батька з дитиною, а після цього і самі полізли в бійку.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"На нього нацькували пса і дали по голові. Причому били обидва - і хлопець, і дівчина. Перехожі розборонили та надали чоловікові допомогу", - пишуть очевидці інциденту.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Стало відомо, що чоловік отримав травму голови від удару цеглою. Його рану допомогли обробити перехожі.

Варто відзначити, що винуватці бійки швидко втекли, але свідки НП встигли сфотографувати їх спини.

"Живуть хоробрі власники пса на вулиці Василя Мельникова, 5", - пишуть люди в соцмережах.

У поліції повідомили, що зараз розшукують агресивних власників тварини. Інформація про інцидент зареєстрована в журналі єдиного обліку. Деталі зараз встановлюються.

Нагадаємо, що в Голосіївському районі столиці за адресою вулиця Михайла Ломоносова, 73-79 у ЖК "Сонячна Брама" стався конфлікт між дівчинкою і чоловіком.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", біля харківської станції метро Київська неадекватний чоловік погрожував нацькувати собаку на перехожого.

Також портал "Знай.uа" писав, що на одеситку напала собака бійцівської породи стаффордширський тер'єр біля проспекту Шевченка.