У селищі Безлюдівка Харківської області стався конфлікт між водієм та невідомим молодиком, який намагався стягнути з нього плату за проїзд. Відео конфлікту з’явилось у соціальних мережах.

На відео водій легковика намагався проїхати до безлюдівського пляжу попри те, що невідомий молодик у футболці з написом “СМЕРШ” (назва деяких радянських служб контррозвідки часів Другої Світової війни) вимагав у нього плату за проїзд.

Безлюдовка 2019 . Відео с youtube каналу "Злой Гарбуз" https://www.youtube.com/watch?v=bwVtcRKgGpI

Geplaatst door Сергій Лук'яненко op Dinsdag 13 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водій викликав на місце поліцію, але вони нічого вдіяти не змогли — і молодик, і касирка виконувати вимогу правоохоронців відмовились. Також вони у хамській манері відмовились пропускати дівчину-пішохода. Патрульні запропонували водію автівки написати заяву, але той відмовився. Після того, як водію вдалось нарешті проїхати, його наздогнала автівка, водій якої, ймовірно, пов’язаний з тими, хто збирав плату за проїзд та у нецензурній формі погрожував автовласнику, який відмовився платити.

В коментарях під відео розгорілось активне обговорення цієї проблеми. Більшість дописувачів погоджуєтья з тим, що це збирання грошей є незаконним. Деяким дописувачам не сподобались дії полицейських, які фактично нічного не робили, а просто стояли — навіть пишуть, що місцева поліція може бути “в долі”. Хтось пропонував все-ж заплатити, але вимагати чек, за реквізитами якого потім встановити, хто саме збирає гроші та надіслати їх дані в центральні органи Прокуратури, ДФС, ДБР, НАБУ та СБУ. А хтось взагалі пропонував приїхати на тракторі та знести касу та шлагбаум.

Нагадуємо, що з приводу ситуації з вимаганням плати за проїзд до пляжу в Безлюдівці місцеві мешканці вже звернулись навіть до Президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, на минулому тижні шлагбаум та пункт пропуску до пляжу в Безлюдівці розгромили невідомі активісти в балаклавах.

Також Знай.иа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.