В Червонооскольському водосховищі Харківської області поблизу селища Борова епідеміологи виявили холерний вібріон Q1, повідомляє портал “Город Х” з посиланням на місцевий відділ ДСНС.

Наразі знайдені у водоймі холерні вібріони досліджують з приводу того, чи є вони небезпечними для людини. На час досліджень у Червонооскольському водосховищі заборонено купання та риболовлю.

Проте, відомо, що холера у водоймах Харківщини живе дуже давно, однак її розповсюдження та можливі мутації постійно контролюються епідеміологами.

Нагадуємо, що останніми днями у курортних містах України почастішали випадки захворювання на кишкову паличку, збудник якої передається через зіпсовані продукти харчування.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа, на турнирі Silicon Valley Classic Еліна Світоліна виступить відразу в другому колі.

Також Знай.uа писав про те, що Кличко не церемонився і сказав Богданові все, що думає про нього.