У Харківській області продовжується боротьба навколо Безлюдівського водосховища, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, активісти військово-патріотичної організації “Фрайкор” розгромили шлагбауми та розмалювали пункт пропуску біля Безлюдівського водосховища. Активісти мотивують це забезпеченням безперешкодного доступу людей до водосховища та припиненням діяльності бандитів, які вимагали гроші, оскільки, згідно із постановою сільської ради, доступ до водойми є безкоштовним.

Фрайкор звільнив проїзд до Безлюдівського водосховища

Фрайкор забезпечив відкритий доступ до Безлюдівського водосховища й припинив діяльність бандитського угрупування з вимагання грошей із населення за проїзд до пляжу. Згодом викладемо інформацію про злочинну схему, якою прикривалися шахраї. Підписуйтесь на наш телеграм-канал https://t.me/freikorps_org

Geplaatst door ВПО Фрайкор op Woensdag 14 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Проте, не всі дописувачі підтримують дії “Фрайкора”. Дехто зауважив, що після того, як активісти знесли шлагбауми минулого разу, територію біля водосховища швидко засмітили.

Поліція наразі відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 194 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що нещодавно у Харкові вандали розгромили “двір домашніх тварин” на вулиці Бібліка.

Як повідомляв портал Знай.ua вандали напали на храм на Тернопільщині

Також Знай.иа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.