У Харкові невідомі вандали влаштували погром у “дворі домашніх тварин” на вулиці Бібліка, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, в однієї з скульптур собак відбили вухо та лапу, ще декілька фігурок тварин були вкрадені.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Місцеві мешканці в соцмережах обурюються цим вандалізмом, оскільки цей двір було відкрито відносно недавно і він вже став одним з місць, побачити яке приїжджають навіть мешканці інших районів міста.

Нагадуємо, що в червні вандали пошкодили щойно відремонтований фонтан в Одесі, що також обурило місцевих мешканців.

Як повідомляв портал Знай.ua вандали напали на храм на Тернопільщині

Також Знай.иа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.