Мешканці селища Безлюдівка Харківської області просять Президента Володимира Зеленського втрутитись у питання щодо вимагання плати за доступ до пляжу в селищі, повідомляє портал “StatusQuo”.

За словами автора петиції, перекриття вулиці Нагірної та доступу до води, та вимагання грошей за проїзд порушують Конституцію та інше законодавство України. Зеленського просять вплинути на органи місцевого самоврядування та поліцію для того, щоб вирішити ситуацію відповідно до законів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Нагадуємо, що на минулому тижні шлагбаум та пункт пропуску до пляжу в Безлюдівці розгромили невідомі активісти в балаклавах.

Як повідомляв портал Знай.ua вандали напали на храм на Тернопільщині

Також Знай.иа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.