Надзвичайна подія сталась в одному з харківських трамваїв, повідомляє портал “StatusQuo” з посиланням на соціальні мережі.

Як повідомляється, сьогодні з одного з трамваїв біля зупинки “Любава” випала літня жінка. Згідно із повідомленням очевидців, машиніст трамваю рушив з місця, не закривши двері.

На 📍Любаве наездник дрифтуна тронулся не закрыв двери и бабушка выпала на ходу Предварительно у неё открытый перелом ноги.

Geplaatst door ХС • Харьков op Dinsdag 20 augustus 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За попередніми даними в жінки відкритий перелом ноги.

Нагадуємо, що нещодавно харків’яни створили петицію з проханням навести лад на трамвайних зупинках, які перетворюються на притони для місцевих алкоголиків та безхатьок.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про іншу петицію, якою мешканці Харкова вимагають зменшити інтервали руху потягів у метро.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що харківські активісти через суд вимагають скасування підвищення вартості проїзду в міському метро.