Петицію з вимогою навести лад на трамвайній зупинці “Круглий ринок” зареєструвала мешканка Харкова на сайті міської ради, повідомляє портал “Depo.ua”.

У петиції жінка скаржиться на те, що на три кіоски біля зупинки, які перетворились на пункт прийому склопосуду, приваблюють місцевих безхатьків та алкоголиків. Як результат — бруд, сміття та постійні п’яні бійки. Крізь це містяни щоденно мають проходити на шляху від трамваю до метро або на ринок.

Нагадуємо, що нещодавно на сайті Харківської міськради з’явилась петиція з вимогою привести до ладу міський транспорт, який не думку містян не відповідає ніяким вимогам.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про іншу петицію, якою мешканці Харкова вимагають зменшити інтервали руху потягів у метро.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що харківські активісти через суд вимагають скасування підвищення вартості проїзду в міському метро.