На сайті Харківської міської ради з’явилось дві петиції про скорочення інтервалів руху потягів місцевого метрополітену, повідомляє медіа-група “Об’єктив”.

Автори петиції пишуть, що через великі інтервали в години пік до потягів потрапити майже неможливо тому просять зменшити інтервали руху потягів. В іншій петиції вважають помилковим рішення про збільшення інтервалів руху у літній період, оскільки це призводить до створення штовханини. Також харків’яни скаржаться на те, що доводиться пропускати по два-три потяги перш, ніж вдається зайти у вагон.

Раніше мешканці Харкова також просили зобов’язати водіїв тролейбусів пускати пасажирів через усі двері, а не лише через передні.

Нагадуємо, що у Харкові готуються змінити модель оплати проїзду в міському транспорті та запровадити європейські підходи.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що харків’яни вимагають відремонтувати тролейбуси, які випустили на маршрути попри несправні кондиціонери.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що в одному з харківських тролейбусів не змогли порозумітись дві літні жінки.