Харків’янам запропонують платити за проїзд у міському транспорті в залежності від часу, який вони проведуть в дорозі. Про це повідомляє портал “Город Х”.

Така система діє в багатьох містах Європи і зарекомендувала себе, як дуже зручна та вигідна, особливо — для туристів. В Європі можна придбати проїздний квиток на день, три дні, половину місяця, місяць, три місяці та рік.

Харків’яни створили петицію з пропозицією запровадити таку систему оплати в місті. На думку авторів петиції, це допоможе розвантажити транспорт та дозволити людям обирати найбільш зручний для них маршрут поїздки.

Нагадуємо, що раніше на вулиці Харкова випустили тролейбуси, в яких не працювали кондиціонери.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал “Знай.ua”, харків’яни одразу ж звернулись до міської влади з петицією, в якій вимагали полагодити несправні тролейбуси, які у спеку перетворювались на лазні на колесах.

Також “Знай.ua” писав про те, що Укрзалізниця запустила з Харкова до приморського Генічеська потяг, яким пасажири були не задоволені.