Харків’яни вимагають від місцевої влади відремонтувати кондиціонери у тролейбусах. Петція з цією вимогою з’явилась на сайті Харківської міськради.

В тексті петиції її автор пише, що попри зростання ціни на проїзд, якість сервісу стає гіршою. А в спеку понад 30 градусів особливо гостро відчувається те, що в харківських тролейбусах не працюють кондиціонери. У випадку невиконання вимоги петиції, харків’яни просять накласти на МіськЕлектроТранс штраф за весь термін експлуатації тролейбусів з несправними кондиціонерами.

Наразі петицію підписали 225 чоловік.

Нагадаємо, що на минулому тижні, в розпал літньої спеки, на маршрути Харкова вийшли тролейбуси з непрацюючими кондиціонерами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що пасажири також були невдоволені якістю потяга “Харків-Генічеськ-Харків”, який нещодавно запустила Укрзалізниця.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що мешканці Львова не вдоволені якістю маршрутних таксі, якими користуються щодня.