У Харкові запустили нові тролейбуси з кондиціонерами, жоден з яких не працює. Пасажири не помічали такої дрібниці в міжсезоння, але коли сонце пече під +35 градусів в тіні, життєву необхідність у цьому сервісі вбачає кожен. Особливо в годину-пік. У зв'язку з цією проблемою, обурені городяни пишуть петиції.

Ціни на проїзд зростають, а якість сервісу - ні. Тим більше, що це передбачена послуга, так чому ж ні один кондиціонер не працює? Влітку цей нюанс не просто неприємний, а навіть небезпечний.

Автор петиції Микой наполегливо просить зобов'язати мерію КП «Міськелектротранс» полагодити всі кондиціонери у громадському транспорті. У разі не виконання цього прохання, адміністрація Харкова повинна оштрафувати комунальників.

Нагадаємо, що вчора в Харкові було перекрито рух на майдані Свободи.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як інформував “Знай.ua”, Харковом потекли помаранчеві річки, пахне екологічною катастрофою.

Також портал “Знай.ua” розповідав, як телефонні терористи пожартували в стилі "Кварталу 95".