У Харкові невідомі розіслали повідомлення про те, що у шести будівлях закладено вибухівку. При чому зробили вони це від імені президента України Володимира Зеленського.

Мечеть на Ярославской

Серед нібито замінованих будівель Хоральна синагога, єврейський культурний центр “Бейт-Дан”, мечеть на вулиці Ярославській, обласна лікарня, дитячий садок та консульство Албанії. Наразі на кожному з об’єктів працюють представники правоохоронних органів, які шукають вибухівку.

Нагадаємо, що в Мерефі під Харковом загорілось сміттєзвалище. Місцеві жителі розповідають, що це загоряння — вже далеко не перше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що Укрзалізниця запустила потяг “Харків-Генічеськ-Харків”, який не виправдав сподівань пасажирів.

Також портал “Знай.ua” розповідав про незвичне природне явище, яке могли спостерігати харків’яни — червоний місяць.