В Харківському районі загорілося сміттєзвалище.

Про це на своїй сторінці у "Facebook" повідомив депутат Харківської районної ради Артем Фісун.

Поблизу Мерефи горить сміттєзвалище. Цікаво куди дивиться голова? Відео зроблено місцевими мешканцями, яким настогидло це нюхати.

Geplaatst door Артем Фисун op Dinsdag 18 juni 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

З повідомлення стало зрозуміло, що горить сміттєзвалище, яке знаходиться поблизу Мерефи.

"Харківська область, околиця міста Мерефа. Куди дивиться голова громади Веніамін Ситов? Не здатний навести порядок?", — написав Фісун.

В коментарях один з місцевих жителів зазначив, що подібні пожежі в спеку і засуху трапляються на звалищі в Мерефі останні кілька десятиліть. Тому така ситуація вже стається не вперше.

Нагадаємо, що страшна пожежа у Харкові забрала життя літнього чоловіка: до порятунку не вистачило пари кроків. У Харкові одну з квартир 16-поверхового будинку вразила пожежа, через це один чоловік похилого віку помер.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у центрі Харкова сильна пожежа, рятувальники евакуювали людей: під загрозою історична будівля

Також портал "Знай.ua" інформував, що центр Києва у вогні: пожежа перекинулась на величезні території