У Харкові знайшли господаря чорного російського тер’єра, який бігав вулицями та знаходився на перетримці в іншій родині, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, пес на їм’я Лорд належав пенсіонеру, який внаслідок нещасного випадку впав у кому. Коли чоловік вийшов з коми та повернувся додому — він одразу почав шукати Лорда.

РАДІСНА НОВИНА Знайшлися господарі тер’єра, який загубився 2 місяці тому. Собаку звати Лорд. Господар – дідусь, дуже сумував за своїм улюбленцем. Раніше потрапив у надзвичайну ситуацію. Постраждалим доставлений до лікарні, де був у комі декілька місяців. Коли прийшов в себе, повернувся додому, почав шукати улюблену собаку. Попередньо поспілкувались з ним та його сусідами. У нього виявились дружні сусіди, які переживали за нього, за собаку і в подальшому будуть допомагати дідусеві в догляді за собакою.

Geplaatst door Порятунок тварин Харків / Animal rescue Kharkiv, Ukraine op Woensdag 14 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Хоч пенсіонер сам ще ледве ходить — чотирилапого друга йому повернули. Крім того, сусіди чоловіка пообіцяли допомагати йому доглядати за Лордом.

Нагадуємо, що нещодавно вандали влаштували погром в харківському “дворі домашніх тварин”, де розбили одну статую та ще декілька вкрали.

Як повідомляв портал Знай.ua вандали напали на храм на Тернопільщині

Також Знай.иа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.\