В Комінтернівському районному суді Харкова обвинувачений у вбивстві мало не покінчив життя самогубством, повідомляє портал “Gazeta.ua”.

Під час слухання справи у суді заарештований 45-річний чоловік дістав шматок леза для гоління та вдарив ним себе в живіт. Зараз медики оцінюють його стан здоров’я, як задовільний.

суд
суд

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В даний момент правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадуємо, що вчора в Апеляційному суді Харківської області завершився розгляд апеляцій Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, визнаних винними у резонансній ДТП на вулиці Сумській.

Раніше портал “Знай.ua” повыдомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.