Апеляційний суд Харківської області завершив розгляд апеляційних скарг Олени Зайцевої та Геннадія Дронова на вироки у справі про резонансне ДТП на вулиці Сумській, повідомляє портал “Politeka”.

За рішенням суду вироки обом фігурантам залишились без змін — обидва отримали по 10 років позбавлення волі. Але журналістка Тетяна Доцяк вважає, що це ще не крапка у цій справі.

#Щотамзайцева Друзі, це однозначно перемога, Зайцева і Дронов відправляються в тюрму. Вирок по 10 років кожному набув...

Geplaatst door Tetyana Dotsyak op Woensdag 14 augustus 2019

На думку Доцяк, потрібно також добитися покарання для тих людей, які навмисно чи ні допомагали обвинуваченим піти від відповідальності. Серед них — експерти інституту імені Бокаріуса, експерти Харківського обласного бюро судово-медичних екпертиз, слідчий Ігор Волков та прокурори, які не звертали уваги на їхні злочинні дії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Якщо покарання буде — це стане прецедентом”, - вважає Доцяк.

Нагадуємо, що адвокат Зайцевої Юлія Плетньова повідомила, що її підзахисна є хвора та потребує особливого лікування, яке неможливо забезпечити в СІЗО.

Раніше портал “Знай.ua” повыдомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.