В Апеляційному суді Харківської області триває слухання справи щодо оскарження вироків винуватцям резонансної ДТП на Сумській Олені Зайцевій та Геннадію Дронову, повідомляє видання “Politeka”.

Під час засідання адвокат Зайцевої Юлія Плетньова повідомила про те, що її підзахисна хвора та потребує специфічного лікування, яке їй не можуть запезпечити у слідчому ізоляторі.

Трансляцію судового засідання можна подивитись на порталі "Медиапорт"

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За словами адвоката, Зайцева у дитинстві потрапила в ДТП та отримала травми, які вимагають лікування і зараз. Також Плетньова наголосила, що після 2017 року її підзахисній жодного разу не надали необхідної медичної допомоги.

Нагадуємо, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.