Адвокат одного з обвинувачуваних у справі про резонансне ДТП Генннадія Дронова Сергій Перепелиця повідомив, що незадоволений рішенням апеляційного суду, інформує видання “Politeka”.

Перепелиця також зазначив, що буде подавати касаційну скаргу на рішення апеляційного суду, але після того, як ознайомиться з вироком. Сам Дронов звернувся до Президента України Володимира Зеленського та до ЗМІ з проханням про підтримку.

Геннадій Дронов
Геннадій Дронов

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Протягом усього розгляду своєї справи Дронов наполягав на тому, що він не винен та, як і багато звичайних людей, вважає, що основна провина лежить на Олені Зайцевій, а йому просто не пощастило — опинився не в той час не в тому місці.

Нагадуємо, що Апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції — по 10 років позбавлення волі Зайцевій та Дронову.

Раніше портал “Знай.ua” повыдомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.