В Апеляційному суді Харківької області після технічної перерви поновився розгляд апеляцій Олени Зайцевої та Генадія Дронова, повідомляє портал “Politeka”.

Адвокат Геннадія Дронова Геннадій Токарєв акцентував увагу на тому, що основною причиною аварії стало перевищення швидкості Оленою Зайцевою. Також захисник звернув увагу на взаємне розташування машин, яке свідчить про те, що Зайцева під час зіткнення направила машину в бік пішоходів. Проте, чи робила вона це навмисне, Токарєв стверджувати не став, хоча здивувався ігноруванню цієї деталі у суді.

Трансляцію судового засідання можна подивитись на порталі "Медиапорт"

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Інший адвокат Дронова Сергій Перепелиця повідомив, що йому тричі відмовили у виклику до суду експертів з Дніпра, які встановили, що швидкість автівки Зайцевої становила 106 кілометрів на годину, а не 80, як кажуть фахівці з Харкова.

Нагадуємо, що адвокат Зайцевої Юлія Плетньова повідомила, що її підзахисна є хвора та потребує особливого лікування, яке неможливо забезпечити в СІЗО.

Раніше портал “Знай.ua” повыдомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.