В Апеляційному суді Харківської області триває слухання справи щодо оскарження вироків Олені Зайцевій та Генадію Дронову, повідомляє видання “Politeka”.

Адвокат потерпілих у ДТП Лариса Матвеєва піддала нищівній критиці позицію захисту Олени Зайцевої, який намагається пом’якшити покарання мажорки, а основну провину повністю перекласти на Геннадія Дронова.

Трансляцію судового засідання можна подивитись на порталі "Медиапорт"

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На думку Матвеєвої, ні про яке каяття без визнання провини мови бути не може, а отже не може бути мови й про пом’якшення відповідальності. Також Матвеєва вважає, що навіть на швидкості 106 кілометрі на годину Зайцева мала змогу зупинитись перед стоп-лінією.

Нагадуємо, що адвокат Зайцевої Юлія Плетньова повідомила, що її підзахисна є хвора та потребує особливого лікування, яке неможливо забезпечити в СІЗО.

Раніше портал “Знай.ua” повыдомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на тому, що її клієнтка винна лише у перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Генадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Також “Знай.ua” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулась до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.