Адвокат потерпілих у резноансній справі про ДТП на харківській вулиці Сумській Лариса Матвеєва готує звернення до правоохоронців з метою ініціювати розслідування щодо експертів, які перевіряли Олену Зайцеву на наркотики.

Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП
Олена Зайцева, підозрювана у справі харківської ДТП

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тоді експерти Харківського обласного бюро судово-медичних екпертиз казали, що їм потрібно знати, скільки опіатів могла прийняти Зайцева. Проте, психіатр-нарколог, професор Харківської медичної академії післядипломної освіти Борис Михайлов повідомив, що для встановлення, чи була Зайцева під дією наркотиків, не потрібно знати їхню кількість. Достатньо самого факту наявності їх в організмі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

На думку Матвеєвої, якщо справа лише в некомпетентності експертів — їх потрібно відпустити, а якщо вони діяли навмисне — мають понести відповідальність.

Нагадуємо, що нещодавно Матвеєва звернулась до Президента Володимира Зеленсьуого, щоб той, як гарант конституції, забезпечив справедливе правосуддя та невідворотність покарань у справі Зайцевої.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.