У Харкові відкрито кримінальну праву проти одного з “молодих дарувань” з команди мера міста Геннадія Кернеса, повідомляє портал “Обозреватель”.

Як повідомляється, перед судом скоро постане Олександр Туренко, якому інкримінують порушення за частинами 3 та 4 статті 191 Кримінального кодексу України. За результатами перших експертиз, через його незаконну діяльність місто понесло збитки на суму біля 1,4 мільйонів гривень.

суд
суд

Також повідомляється про те, що у справі Туренка незабаром можуть з’явитись імена інших людей Кернеса. Крім того, наразі ведеться розслідування щодо діяльності ще двох людей з оточення мера Харкова, які також можуть опинитись на лаві підсудних.

Нагадуємо, що нещодавно Геннадій Кернес повідомив, що може зайнятись написанням мемуарів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", окружний адміністративний суд Харкова почав провадження щодо повернення одному з харківських проспектів імені радянського маршала Жукова.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутати Харківської міськради і облради Ігор Черняк і Дмитро Булах збираються через суд домогтися скасувати рішення про повернення одному з проспектів Харкова імені радянського маршала Жукова.