Харківський міський голова Геннадій Кернес розповів, які людські риси він ненавидить найбільше, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомив Кернес, через призму своєї посади найбільше він ненавидить лизоблюдство, коли до людей відносишся по-людськи, а вони у відповідь починають підлизувати, не знаючи міри.

Також Кернес розповів, що, можливо, сяде за написання автобіографічної книги. Як пояснив харківський очільник, зробити це йому пропонували неодноразово і він вже готовий розпочати роботу, хоч ще роздумує: “Якщо я розповім про усе, що бачив та чув — думаю, будь-кому буде цікаво це прочитати”. З іншого боку — Кернес не впевнений, чи потрібна ця книга.

Нагадуємо, що нещодавно Геннадій Кернес повідомив про те, що не братиме участь у наступних виборах мера Харкова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", окружний адміністративний суд Харкова почав провадження щодо повернення одному з харківських проспектів імені радянського маршала Жукова.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутати Харківської міськради і облради Ігор Черняк і Дмитро Булах збираються через суд домогтися скасувати рішення про повернення одному з проспектів Харкова імені радянського маршала Жукова.